Profiel Persoon Publicaties Partners Contact Imergis Portaal  

Contact opnemen met Imergis Organisatiebloei

Jan-Willem van AalstIndien u contact wilt opnemen met Jan-Willem van Aalst van Imergis Organisatiebloei, dan kan dat als volgt:

  • E-mail: jw@imergis.nl
  • Telefonisch: 06-42.74.68.48
  • Via de post: Imergis organisatiebloei, Wilhelminalaan 19, 3701 BD  Zeist.

Imergis op Linkedin Volg Jan-Willem op Linkedin.

Imergis op Twitter Volg Jan-Willem op Twitter via janwillemvaalst.U kunt desgewenst het C.V. van Jan-Willem van Aalst toegestuurd krijgen, alsmede een exemplaar van de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening van Imergis Organisatiebloei.
 


Op de portaalpagina vindt u de werkterreinen waarop Imergis actief is.

Imergis organisatiebloei

J.W.'s Blog

Op naar 2012 - de grote reset

De Maya's hebben honderden jaren lang de bewegingen van de hemellichamen gevolgd, en hebben niet alleen patronen in die bewegingen ontdekt, maar ook de samenhang daartussen op indrukwekkende wijze beschreven. De bewegingen van die hemellichamen beïnvloeden in zekere mate de elektro-magnetische velden van onze Aarde en dus ook de hersengolven van onze eigen hersenen (via de Schumann-frequentie). Het effect is nooit objectief aangetoond en ook niet of nauwelijks meetbaar, maar het geschiedenisboekje laat teveel parallellen zien om het verhaal van de Maya's zomaar te negeren. Door extrapolatie konden zij ook voorspellingen doen. Zo meenden zij dat we eind 2012 (of eind 2011 volgens sommige andere berekeningen) de dertiende grote cyclus ingaan en dat tot die tijd zo'n beetje alles in stroomversnelling en chaos komt. Waarvan akte zou ik zeggen als je de nieuwsberichten de afgelopen jaren bekijkt. Vergaat de wereld eind 2012? Geenszins, maar er ontstaat wel een nieuw niveau van bewustzijn, dat wordt gekarakteriseerd door een paradigma-shift van 'plan & control' naar 'sense en respond'. Steeds meer organisaties voelen dat merkbaar. De maakbare organisatie, de planbare projecten: het werkt niet meer. We komen in een netwerksamenleving op basis van werkbaarheid nu. De boodschap: 'letting go & letting come' — loslaten en toelaten wat er komt.

Agenda

Er zijn nog geen komende gebeurtenissen toegevoegd.