<%@ LANGUAGE="VBScript" %> Imergis breintraining Snellezen
Trainingen Stress Brein Contact Imergis Portaal  

Imergis breintraining Snellezen

Snellezen — geen overbodige luxe

U zit in een werkveld waarin u veel moet lezen. En we hebben al last van informatie-overload. Het goede nieuws is dat u met deze workshop uw leessnelheid kunt verdubbelen — niet even, maar structureel, en mét behoud van tekstbegrip.


Het gedachtegoed achter deze workshop

De huidige wereldkampioen snellezen leest met 3800 woorden per minuut. De gemiddelde volwassene haalt nog geen 250 woorden per minuut. Een leessnelheid van 400 à 500 woorden per minuut, mèt behoud van tekstbegrip, is voor iedereen haalbaar.

In de workshops tot nu toe sprong de gemiddelde leessnelheid van de cursisten van 192 naar 415 woorden per minuut, met behoud van tekstbegrip. En dat in één workshop! Een geringe investering voor een groot rendement. Dit aan de hand van de theorie van Tony Buzan, een wereldautoriteit op dit gebied.

De theorie wordt afgewisseld met veel praktische oefeningen, sommige in duo's.


Brochure

Download de brochure [PDF]Van deze breintraining is een leaflet (brochure, 1 pagina) beschikbaar in PDF formaat. Klik op het icoon om het PDF bestand te downloaden. Onderaan deze pagina staan contactgegevens voor meer informatie en inschrijving.


Reacties van deelnemers

Sinds 2004 hebben al meer dan negentig cursisten de waarde van deze workshop direct ervaren.

  • "Verbazingwekkend. Een mooie ervaring." — Informatiemanager Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, 2005.
  • "Waanzinnig. Een eye-opener." — Adviseur, M&I/Partners, 2007.
  • "Erg afwisselend, leuk om te doen en als je het bijhoudt, werkt het ook echt". — Secretaresse Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, 2008.
  • "Ik had het niet verwacht, maar er is een wereld voor me opengegaan. Het kan dus echt." — Medewerker Regio Twente, 2010

Uw docent

Jan-Willem van AalstJan-Willem van Aalst heeft zich in 2003 de snelleestechnieken van Tony Buzan eigen gemaakt. Jan-Willem heeft ervaring als workshopdocent sinds 1997, voor een verscheidenheid aan ondernemingen en universiteiten. Jan-Willem brengt in workshops altijd een gevarieerde balans tussen theorie en oefeningen, waarbij u de theorie direct toepast.


Mogelijkheden en data

  • Deze workshop duurt één dagdeel. Uw investering hiervoor bedraagt €550,-, excl.BTW.
  • Neem contact op voor een training bij u in huis (max. 12 deelnemers) tegen gereduceerd tarief. De datum wordt in overleg vastgesteld.

Imergis organisatiebloei