Trainingen Stress Brein Contact Imergis Portaal  

Contact opnemen met Imergis Organisatiebloei

Jan-Willem van AalstIndien u contact wilt opnemen met Jan-Willem van Aalst van Imergis Organisatiebloei, dan kan dat als volgt:

  • E-mail: jw@imergis.nl
  • Telefonisch: 06-42.74.68.48
  • Via de post: Imergis organisatiebloei, Wilhelminalaan 19, 3701 BD  Zeist.

Imergis op Linkedin Volg Jan-Willem op Linkedin.

Imergis op Twitter Volg Jan-Willem op Twitter via janwillemvaalst.U kunt desgewenst het C.V. van Jan-Willem van Aalst toegestuurd krijgen, alsmede een exemplaar van de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening van Imergis Organisatiebloei.
 


Op de portaalpagina vindt u de werkterreinen waarop Imergis actief is.

Imergis organisatiebloei

J.W.'s Training Blog

De kracht van aandachtige stilte

De laatste twijfels over de 'zweverigheid' van energie-technieken zoals meditatie en bio-energetica verdwijnen, nu duidelijk wordt hoe ze functioneren in het lichaam. Zo heeft meditatie niets mystieks; het is een gerichte techniek om de frequentie van de hersengolven te stabiliseren. In ons drukke leven komen onze hersengolven te vaak in het ongezonde beta gebied (hoger dan 12 Hertz). Onze slaap, met langzame hersengolven, is vaak onvoldoende diep om deze 'stress' uit te balanceren. Meditatie helpt de hersengolven te stabiliseren naar het alpha gebied (ongeveer 7 Hertz). Je hersenen kunnen hun functie als voertuig van de geest zo veel beter uitvoeren. Niet voor niets zeggen Boeddhisten dan ook vaak dat de beste dagelijkse tijdbesteding is om een halfuur tot een uur in aandachtige stilte door te brengen.


Agenda

Er zijn nog geen komende gebeurtenissen toegevoegd.