Informatiemanagement Visie Track record OOV-sector Contact Imergis Portaal  

Contact opnemen met Imergis Organisatiebloei

Jan-Willem van AalstIndien u contact wilt opnemen met Jan-Willem van Aalst van Imergis Organisatiebloei, dan kan dat als volgt:

  • E-mail: jw@imergis.nl
  • Telefonisch: 06-42.74.68.48
  • Via de post: Imergis organisatiebloei, Wilhelminalaan 19, 3701 BD  Zeist.

Imergis op Linkedin Volg Jan-Willem op Linkedin.

Imergis op Twitter Volg Jan-Willem op Twitter via janwillemvaalst.U kunt desgewenst het C.V. van Jan-Willem van Aalst toegestuurd krijgen, alsmede een exemplaar van de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening van Imergis Organisatiebloei.
 


Op de portaalpagina vindt u de werkterreinen waarop Imergis actief is.

Imergis organisatiebloei

J.W.'s IM Blog

Informatiemanagement, waarom?

Bij veel organisaties staat informatiemanagement nog steeds niet erg hoog op de prioriteitenlijst. Het is ongrijpbaar en zou eigenlijk zichzelf moeten regelen. Een heel nieuwe burgergeneratie heeft echter inmiddels de cruciale functie van informatiemanagement in het oog, getuige de vele nieuwe 'social media' zoals Linkedin en Twitter. Zonder informatie ben je nergens en het stroomt overal doorheen. Maar als een organisatie wordt gevraagd de belangrijkste informatieproducten op te noemen die bepalend zijn voor de core business en waar alle werkprocessen op bouwen, dan wordt het vaak stil. Niet voor niets benadrukt hoogleraar Jan Grijpink de volgorde "eerst informatiseren, dan organiseren, dan pas automatiseren". Willen organisaties niet overbodig worden gemaakt door burgers en bedrijven die dit wel snappen en toepassen, dan doen ze er goed aan dat eens op te pakken.


Agenda

Er zijn nog geen komende gebeurtenissen toegevoegd.